понедељак, 13. април 2015.

ЦВЕТОВИ ОД САЛВЕТА
Потребан материјал:

·         Хамер, оловка, дрвофикс, салвете и зелени фломастер.Поступак рада:

·         Нацртајте цвет.

·         Правите куглице од салвета.

·         Премажите цвет дрвофиксом.

·         Лепите куглице на цвет.

·         Нацртајте листове.

Нема коментара:

Постави коментар