понедељак, 13. април 2015.

ПРИРЕДБЕ








Дана  17.12.2014. године је одржана приредба ученика из продуженог боравка у ОШ ,,Алекса Шантић” у Калуђерици. Патуљци су рецитовали песме о зими и Новој години, а Деда Мраз, Баба Мразица и Рудолф су глумили. Успешно су дочарали зиму и Нову годину.  Били су маскирани, као и ја. На крају приредбе је Деда Мраз поделио пакетиће свима са којима су сарађивали у току полугодишта. Приредби су претходиле креативне радионице у којима су ученици правили пакетиће. На њима су учили како могу на различите начине да направе поклоне за Нову годину. У оквиру радионица су учили како могу да украсе коришћену теглу, како могу да направе честитке, пакетиће, кутије од коришћених хамера. На тај начин добијени су употребљиви поклони за Нову годину, Направила сам ученицима торте од картона и сваки ученик је добио парче торте. У тортама су се налазиле бомбоне. Сви присутни су били веома задовољни и пуни позитивних утисака отишли кући.
 Након приредбе један део дечјих рукотворина смо продавали на базару, а један део смо однели деци из Свратишта.





Дана 1.6.2015. године је одржана приредба ученика из продуженог боравка ОШ,,Алекса Шантић" у Калуђерици. Ученици су рецитовали песмице,глумили и певали. Приказана је представа ,,Снежана и седам патуљака". Драмски текст је коришћен из књиге Луције Тасић ,,Лутка из ђачког кутка". Ученици су показали и како се играју у продуженом боравку. Користили су драмске текстове из часописа ,,Витез". Приредба је завршена химном школе ,,Шантићева тамбурица". Аплауз којим су учесници били награђени говори о успеху ове приредбе.

Поносна сам на своје ученике. Браво!
Хвала гостима који су улепшали нашу приредбу.












Дана 28.12.2015. је реализована приредба ученика I-3 ОШ,,Алекса Шантић". Ученици су певали, рецитовали и глумили. Били су и маскирани.
Надамо се да су сви присутни били задовољни и да су пуни позитивних утисака отишли кући.
Ми смо уживали :)




Нема коментара:

Постави коментар