среда, 22. април 2015.

БИЦИКЛЕ СА КАНАПОМ


Потребан материјал и алат:
  • одштампане бицикле на папиру А4 формата, дрвофикс, канап.
Постпак рада:
  • Нанесете на места на која желите да лепите канап дрвофикс.
  • Лепите канап.

Нема коментара:

Постави коментар